Pateter

Pateter är lika välkomna på SeKeLs aktiviteter som de nuvarande medlemmarna, och även om infomailet bara skickas ut till medlemmarna så har pateter självklart tillgång till kalendariet här på hemsidan och således kan se härifrån vad som händer härnäst med sektionen.

Vem är patet?

Om man har suttit med i styrelsen, festeriet, fadderiet, något av utskotten, varit fadder eller på annat sätt engagerat sig i sektionen någon gång, så räknas man som en patet.

Dessa personer brukar inte sällan minnas sin tid på universitetet i ett dis av demens och kommer därför bara ihåg allt bra som hände, alternativt översätter allt som var panikartat dåligt som någonting fantastiskt bra. Gemensamt är alltså att det på något sätt var bättre förr (bättre förr är någonting äldre seklerister brukar säga om allt som inte händer just nu), oavsett om det regnade grodor och haven blev till blod. Föreningsaktiva brukar ofta göra dumma saker ivrigt påhejade av sina pateter i tron om att de gör någonting bra om deras pateter är nöjda.

Som patet kan du begära medlemskap i gruppen SeKeL-pateter på facebook.

Patetlistan

SeKeL har funnits i över 30 år nu, men dessvärre har vi inte fullständiga listor över vilka som varit aktiva under alla dessa år. Styrelsens alumniansvarig är den som sköter Patetlistan – den lista där vi försöker hålla reda på alla pateter. Det är ett svårt arbete, och blir svårare ju längre sedan det var som personerna som saknas var aktiva, så behöver vi hjälp från er också. Om ni själva har varit aktiva och inte står med, eller om ni t.ex. vet vilka från festeriet ett visst år var, och vi inte har fått med det (eller om vi har fått till det fel), hör av er till alumni@sekel.stuff.liu.se så kan vi uppdatera listan.

Med er hjälp så kan vi så småningom lista alla våra pateter!

  • Kalendarium

      There are no events.
%d bloggare gillar detta: